Logo - Naar homepagina
Aanmelden
Sleutel
E-mail:
Wachtwoord:
Vakantie-woningen.be - Naar homepagina  
U bent hier: home > groepsaccommodatie > nieuw groepsaccommodatie bij de watervallen vancoo voor 16 pers.

Nieuw groepsaccommodatie bij de watervallen vanCoo voor 16 pers.
Maison Grand Coo is een groot vakantiehuis voor 2-4-6-8-10-12-14 personen . In dit ruime vakantie huis 250 m2 leefoppervlakte bevinden zich 7 slaapkamers met op elke slaapkamer een vaste wastafel.Er zijn twee terrasse, een terras van 155 m2 met b.b.q. en tuinmeubelen voor 16 Personen en kinderspeeltoestellen, en een terras van 75 m2 met zitbank en enkele stoelen en tafels. .In het vakantiehuis bevindt zich een sauna , hoekwirhlpool,poolbiljart en tafelvoetbalspel. De keuken 30 m2 met vaatwasser en een ovenmagnetron en ijskast met diepvriesla.,een tweede ijs kast bevindt zich ook nog in de woning In de keuken bevindt zich een eettafel met 14 stoelen.De woonkamer 35 m2 is voorzien van 14 zitplaatsen. Maison Grand Coo ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. De omgeving kenmerkt zich door een zeer afwisselend landschap: uitgestrekte weiden, bossen, heuvels, valleien, rivieren en woeste rotspartijen.
Coo is gelegen in de Amblevê vallei dit is een van de mooiste valleien in de hoge Ardennen,en heeft natuurlijk bekend vanwege zijn watervallen, Familepark Plopsa Coo en de Rivier de Amblevê ligt midden in de Belgische Ardennen, tussen de schilderachtige plaatsjes Spa, Malmédy en Stavelot, Luxemburg, en de Duitse Eifel liggen ook in de omgeving.. Op loopafstand zijn er enkele restaurants, en gezellige terrasse.
Coo is gelegen in een sprookjesachtig heuvellandschap . Het is een wandelgebied bij uitstek, en ook de wat meer getrainde fietser kan zijn hart ophalen. Als je van uit de vakantiewoning 50 meter de straat oploop kan je bronwater tappen, Het water komt van een bron uit het hoger gelegen bos.
De omgeving kent verder vele pittoreske dorpjes, historische plaatsen en beziens-waardigheden.Voor meer info surf dan even naar onze website.Meer info op http://www.risajansenchalet.nl

Type

Groepsaccommodatie


Regio

België > Ardennen


Specificaties

  • Aantal kamers: 7
  • Aantal personen: 2
  • Maximum aantal personen: 16
  • Toegankelijk voor andersvaliden: Neen
  • Huisdieren toegelaten: Neen
  • Ligging: Op loopafstand van de watervallen van Coo, en familiepark plopsa Coo.
  • Plaats: Coo- Stavelot


Omgeving
Routebeschrijving
Website

http://www.risajansenchalet.nl
 

Foto's

foto_1 foto_2Prijs

Vanaf € 0.00/nacht


Gegevens eigenaar

  • Naam: fam.jansen
  • Telefoon: