Logo - Naar homepagina
Aanmelden
Sleutel
E-mail:
Wachtwoord:
Vakantie-woningen.be - Naar homepagina  
U bent hier: home > gastenkamers > b&b lucinkas

B&B Lucinkas


Ons prachtig gerestaureerd wijnhuis ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, aan de rand van het ‘natuurpark van de Haut-languedoc’.
Op een kleine 30km bevindt zich de Middellandse zee of vertoeft U liever aan het grootste stuwmeer van Frankrijk? Wij bevinden ons in het dorpje Faugéres dat vooral bekend geworden is door zijn uitstekende wijnen en zijn prachtige ligging. Van hier uit heeft U de mogelijkheid om het landschap en onze omgeving van nabij te leren kennen. Met de wagen, per fiets, te voet, … alles is mogelijk. Aan U de keuze. En na een dagje van ontdekken en genieten, zal U zalig tot rust kunnen komen in de Mediterraan ingerichte kamers. Wij als viertalige gastvrouw en gastheer van Belgische afkomst, zorgen voor een aangename sfeer; zodat U met volle teugen kan genieten van uw verblijf. Jullie zijn het ganse jaar door welkom bij ons. U kan bij ons terecht in het frans, nederlands, duits en engels.
Jammer genoeg kunnen wij geen huisdieren ontvangen. Het huis is tevens rookvrij.Type

Gastenkamer


Regio

Frankrijk > Languedoc-Roussillon


Specificaties

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal personen: 4
  • Maximum aantal personen: 11
  • Toegankelijk voor andersvaliden: Neen
  • Huisdieren toegelaten: Neen
  • Ligging: Net buiten het dorp
  • Plaats: Faugères


Omgeving
Routebeschrijving

U kunt ons op volgende wijze bereiken :
Per auto: (Via de A9)
Komende via de snelweg A9 neemt U de afrit 35. Net na de uitrit van de snelweg draait U rechts af richting Béziers. Vanaf het eerstvolgende ronde punt volgt U de richting ‘Bédarieux’. Blijf deze richting aanhouden tot U de aanduiding ‘Faugères’ ziet verschijnen na +/_ 27km. U bent nu op de D909. Neem de afslag ‘Faugeres’. Aan het eind van de afslag draait U links richting ‘Caussiniojoules’. Het eerste huis aan uw linkerzijde is uw bestemming.

Per auto: (Via de A75)
Komende via de snelweg A75 neemt U de afrit ‘Clermont-l’’Herault’ (afrit 57). Daarna volgt U de richting Bédarieux (+/_ 30km). In Bédarieux volgt U de richting Béziers (D909). Na ongeveer 8km bereikt U Faugères (links). Rijdt Faugères voorbij, en neem de afslag ‘Caussiniojoules-Cabrerolles’. Aan het eind van de afslag draait U links af. Het eerste huis aan uw linkerzijde is uw bestemming

Per vliegtuig:
Luchthaven Béziers-vias, Carcasonne of Montpellier (evt.afhaling op aanvraag)

Per trein:
TGV direct tot Béziers (evt.afhaling op aanvraag)
Website

http://www.lucinkas.fr
 

Foto's

foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5Prijs

Vanaf € 74.00/nacht


Gegevens eigenaar

  • Naam: Thoelen
  • Telefoon: +33(0)676241711