Logo - Naar homepagina
Aanmelden
Sleutel
E-mail:
Wachtwoord:
Vakantie-woningen.be - Naar homepagina  
U bent hier: home > huizen > rozenhofje aan de maasplassen, vakantiewoning roermond m-limburg

Rozenhofje aan de Maasplassen, Vakantiewoning Roermond M-Limburg


Verwen uzelf met de ruim (190m2 woonopp.) opgezette 2 tot 6 persoons vakantiewoning Rozenhofje, voor uw aanstaande vakantie in Limburg. Het Rozenhofje heeft een woonkeuken (incl. vaatwasser, etc.), ruime woonkamer, 3 slaapkamers (met opgemaakte bedden), 2 toiletten en aparte badkamer met wasmachine. De keuken en woonkamer zijn gescheiden door openslaande glas-in-lood-deuren. De woonkamer geeft met dubbele openslaande deuren toegang tot het brede terras, met veranda en eigen Rozenhofje-tuin. De tuin ligt op het Zuiden, met een schommel en zandbak, met in het midden een grote 100-jaar oude kersenboom voor de koelte en biedt veel gelegenheid tot gezellig buiten eten en borrelen. Ook geweldig voor kinderen, met alle aanwezige dieren en de moestuin. Voor uw informatie treft u op Youtube een filmpje van de ruim opgezette vakantiewoning aan: http://www.youtube.com/watch?v=ewPyTAsuB9s
Kijk op www.rozenhofje.nl voor meer informatie en foto's van vakantiewoning Rozenhofje en informeer naar de beschikbaarheid voor uw eigen vakantieperiode.
De bedden zijn opgemaakt! Uw vakantie begint meteen!


Type

Huis


Regio

Nederland > Limburg


Specificaties

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal personen: 6
  • Maximum aantal personen: 6
  • Toegankelijk voor andersvaliden: Neen
  • Huisdieren toegelaten: Neen
  • Ligging: Landelijk, winkelstad Roermond
  • Plaats: Roermond


Omgeving

De woning is landelijk gelegen in beschermd dorpsgebied Asselt (gemeente Roermond), aan de haven en de Limburgse Maasplassen. Culinair genieten kunt u op loopafstand bij Restaurant Maaszicht en Grand-Café De Boei. De vakantiewoning bevindt zich op loop/fietsafstand van de winkelcentra (Designer Outlet, Retailpark en binnenstad Roermond).
Zie ook Toutube: http://www.youtube.com/watch?v=fcCd2-uHXzk
Koopstad Maaseik in België, de Altstadt van Düsseldorf in Duitsland of Maastricht en het Limburgse Heuvelland liggen op een half uurtje rijden met de auto. Of wilt u juist genieten van de aanwezige fiets- en wandelroutes, bijv. Maas-Swalm-Nette pad, en de natuurgebieden, bijv. Nationaal Park De Meinweg?


Routebeschrijving

Zie de routebeschrijving op www.rozenhofje.nl


Website

http://www.rozenhofje.nl
 

Foto's

foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5Prijs

Vanaf € 85.00/nacht


Gegevens eigenaar

  • Naam: V. Mostart
  • Telefoon: 0047 638899468