Logo - Naar homepagina
Aanmelden
Sleutel
E-mail:
Wachtwoord:
Vakantie-woningen.be - Naar homepagina  
U bent hier: home > stacaravans > stacaravan hermitage direct aan zee op ameland

Stacaravan Hermitage direct aan zee op Ameland


Ruime 4-persoons stacaravan Hermitage in de duinen direct aan het Noordzeestrand bij strandovergang gelegen op camping Duinoord (www.campingduinoord.eu) bij het dorp Nes; de caravan staat als één van de weinig op Ameland het dichtst bij het strand! Slechts 1 minuut lopen! Ideaal voor een gezin met 2 kinderen; het strandpaviljoen en restaurant is slechts paar minuten lopen; afstand naar Nes bedraagt 10- 15 min. lopen of 3 minuten met auto; afstand naar het bos bedraagt 3 min. lopen; de caravan staat bij meerpaal 13 op Ameland. Camping beschikt over internet!
De caravan heeft een grote kamer, een open keuken, een eethoek en 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 bedden en 1 met een 2-persoonsbed; badkamer met douche, wastafel en toiletl; de caravan beschikt over warm- en koudwater; tevens kunt u gebruik maken van zeer nieuw en modern douchegebouw met nieuw sanitair in de directe nabijheid; verder beschikt de caravan over een vast windscherm met een terras op het zuiden
(incl. tuinmeubels); roken en huisdieren zijn in de caravan niet toegestaan.
Boekingen per (mid-)week of lang weekend. Huurprijs vanaf € 200.
Seizoen loopt van april tot en met oktober. Zie hiervoor www.ameland-site.nlType

Stacaravan


Regio

Nederland > Waddeneilanden


Specificaties

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal personen: 4
  • Maximum aantal personen: 4
  • Toegankelijk voor andersvaliden: Neen
  • Huisdieren toegelaten: Neen
  • Ligging: Camping Duinoord, Jan van Eijckweg 2 Ameland
  • Plaats: Nes


Omgeving

Duinen, strand, bos, zee, cafetaria-restaurant, strandpaviljoen, campingwinkel, recreatieteam in hoogseizoen, fietsen te huur, vliegen, parachutespringen, paardrijden en uitgaan in het pittoreske dorp Nes. Tevens kan er in zee gevist worden en in het dorpje Buren op forel!


Routebeschrijving

Met Wagenborg Passagiersdiensten vanaf Holwerd vertrekt de boot (auto kan mee) naar Ameland; met de auto of de autobus "camping Duinoord" bereikt u de camping; de totale overtocht duurt ongeveer 1 uur en met de autobus is het 15 minuten.
 

Foto's

foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5Prijs

Vanaf € 50.00/nacht


Gegevens eigenaar

  • Naam: Ringnalda
  • Telefoon: 0622667740