Logo - Naar homepagina
Aanmelden
Sleutel
E-mail:
Wachtwoord:
Vakantie-woningen.be - Naar homepagina  
U bent hier: home > appartementen > italie. b&b lucertola. vakantie-appartementen bij nederlanders!

Italie. B&B Lucertola. Vakantie-appartementen bij Nederlanders!


B&B Lucertola. Twee-persoons appartementen in Italie, regio Le Marche. Logeren bij Nederlanders. Geniet van rust, cultuur en de Italiaanse keuken.

Ontspannen in midden-ItaliŽ? De regio Le Marche is nog onontdekt door het toerisme en daardoor een oase van rust met veel cultuur, natuur, vriendelijke Italianen en - betaalbare - restaurants in middeleeuwse bergdorpjes. Snel en goedkoop te bereiken met Ryanair vluchten op Ancona of Transavia op Bologna.

Lucertola - al vele jaren een begrip in Le Marche - is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis, centraal gelegen in de provincie Le Marche in midden ItaliŽ waar de Nederlandse eigenaren/bewoners u verwelkomen. Afgelopen zomer werd weer het eco-label \"Blue Flags\" uitgedeeld voor de brandschone stranden van de Adriatische kust. Over de Marche zeggen ervaren ItaliŽ-reizigers: \"net zo mooi als Toscane 40 jaar geleden was, onbedorven, met vriendelijke Italianen en nog zeer betaalbaar\". Wij vertoeven hier alweer een aantal jaren en runnen met veel succes deze kleinschalige vakantielokatie. In het pand Lucertola wachten u twee 2-persoons appartementen (app. Antonella en app. Claudia). Volledige privacy en u kunt altijd terugvallen op de hulp van ons als eigenaren/bewoners van Lucertola die Italiaans spreken en u wegwijs kunnen maken in deze wonderschone regio. Voor meer info: lucertola . n l of klik op de link.

Arrivederci!

Lucertola

p.s.: Geniet, net als onze vorige gasten, van de kleinschaligheid van Lucertola. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht in Le Marche.

Type

Appartement


Regio

ItaliŽ > Marche


Specificaties

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal personen: 2
  • Maximum aantal personen: 2
  • Toegankelijk voor andersvaliden: Neen
  • Huisdieren toegelaten: Neen
  • Ligging:
  • Plaats: San Lorenzo in Campo


Omgeving

Meer info op onze website!


Routebeschrijving

Meer info op onze website!


Website

http://www.lucertola.nl
 

Foto's

foto_1Prijs

Vanaf € 85.00/nacht


Gegevens eigenaar

  • Naam: D. Swart
  • Telefoon: